Innerness Journey

Jouw online platform naar persoonlijke & zakelijke groei.

nieuwe inzichten - modern gebracht - 24/7 online beschikbaar

‘Innerness Journey’ is ontwikkeld vanuit de opvatting dat therapie & coaching anders én hedendaagser kan. Aan de hand van nieuwe inzichten op vlak van lichaamswerk, psychotherapie en change management ondersteunen we je online in jouw groeitraject, en dit op je eigen tempo.

Net zoals jouw ‘Journey’, is ook dit platform voortdurend in ontwikkeling. Wil je meebouwen aan een waardevolle kennisdatabase en anderen helpen groeien?
> Laat het ons zeker weten!

LAUNCHING SOON

Wil je een melding ontvangen wanneer de eerste Masterclass online komt?
Laat je e-mailadres achter en we geven je een seintje!

MASTERCLASS

Polyvagaaltheorie

Ken je dat gevoel van helemaal overprikkeld te zijn? Je mind wil nog wel vooruit maar het lijkt wel of je kortsluiting krijgt en blokkeert omdat je al weken angstig of gestresst rondloopt? De wereld kan heel overweldigend zijn op zo’n momenten.

Vooral als je nooit geleerd hebt dat jouw autonome zenuwstelsel je eigenlijk probeert te beschermen, waardoor je net stress ervaart en je dus ook niet weet wat je zelf kan doen om jouw veerkracht terug te vinden.

Deze Masterclass is erop gericht om zelf aan de slag te gaan met je zenuwstelsel, of voor therapeuten die een eerste kennismaking wensen met de Polyvagaaltheorie.

Je leert onder andere:

  • Wat de vagus nerve precies is
  • De 3 standen van jouw zenuwstelsel
  • Overslagmomenten van jouw lichaam herkennen
  • Je lichaam terug in de ruimte te plaatsen
  • Hoe een veilige omgeving creëren
  • Ontspanningsoefeningen

MASTERCLASS - COMING SOON

Wil je een melding ontvangen wanneer de Masterclass Polyvagaaltheorie online komt? Laat je e-mailadres achter en we geven je een seintje!

Geplande release: Februari 2022