Skip to main content

WORKSHOP

Movement is change

Van trauma en stress naar persoonlijke groei en bewust leven.

Verandering. Een thema waar we allemaal wel in uitgedaagd en mee geconfronteerd worden. Of er nu verandering plaatsvindt op ons werk, op relationeel of op persoonlijk vlak, veranderingen kunnen best pittig zijn.

Een relatie die stuk loopt, het verlies van een dierbare, structurele veranderingen op het werk, … zijn maar enkele voorbeelden van ingrijpende gebeurtenissen die plaats kunnen vinden in ons leven. En zeker nu, in tijden van corona, worden we continue uitgedaagd in het blijven omgaan met verandering en wijzigingen binnen de samenleving en ons persoonlijke leven. 

Dit kan best veel van ons vergen waarbij gevoelens van frustratie, weerstand, teleurstelling en onmacht ons niet vreemd zijn. De vraag is: Hoe kan je hiermee omgaan? Hoe blijf je veerkrachtig en creatief, ook wanneer je dreigt vast te lopen in deze gevoelens en emoties?

Een uniek programma

Duurzame verandering door beweging

Verandering van binnenuit

De sleutel tot verandering is bewegen en in beweging blijven en hiervoor is bewustwording nodig van wat onze bewegingsmogelijkheden zijn.

Zo ontwikkelden we het programma “Movement is change” waarin we inzetten op beweging en verandering van binnenuit. 

In deze workshop creëer je bewustzijn in de manier waarop jij omgaat met veranderingen, alsook hoe je in relatie staat met jezelf en anderen en hoe je hierin keuzevrijheid verwerft. Je krijgt terug vat op een steeds veranderende wereld waarbij het in jezelf mag blijven stromen, zonder afhankelijk te worden van omstandigheden buiten jezelf.

Ervaringsgericht

Deze workshop is een ervaringsgericht programma waar zowel theorie als proceswerk aanbod komt. Zo ga je niet enkel naar huis met wat leuke nieuwe concepten, maar ondervind je ook aan den lijve hoe je deze ervaring in de praktijk brengt.

Jouw trainers

Een sterke combinatie van verschillende therapievormen

Stéphanie Colaianni

Dans- en bewegingstherapeute

Stephanie Colaianni is naast een therapeute in de lichaamsgerichte en relationele traumatherapie een moeder en onderneemster in hart en nieren. Ze is afgestudeerd in de dans-en-bewegingstherapie en blijft zich hier steeds verder in verdiepen om cliënten op de best mogelijke manier te begeleiden.

Anja Driesmans

Traumatherapeute

Anja Driesmans is een therapeute uit het Limburgse Borgloon en gespecialiseerd in een brede waaier aan kennis voor traumaverwerking. Ze werkt al jaar en dag met zowel jongeren als volwassenen om ze zelf hun zenuwstelsel te leren reguleren. Verder wil Anja ervoor zorgen dat iedereen zijn maximale potentiëel kan benutten. Dit doet ze door  trainingen te geven aan bedrijven aan organisaties.

Gilles Seymus

Integraal therapeut

Gilles Seymus is een trainer en integraal therapeut die na zijn opleiding ervarings- en lichaamsgerichte (integrale) therapie in een groepspraktijk aan de slag ging. De ondernemingsdrang nam toch de overhand en zo is “Joiedevivre-development” in het leven gekomen. Verder specialiseert Gilles zich in communicatie en relatie waarbij hij steeds op zoek gaat naar de link met het lichaam en dit ook op een vindingrijke manier weet te verbinden en in de praktijk brengt.

Alles op één rijtje

Praktische informatie

Locatie: Hoekstraat 16 – 1671 Eilingen

Prijs: 280 euro,- incl. btw

Capaciteit: Er wordt gewerkt in kleine groepen van 10 tot max. 20 personen. Jouw plaats is verzekerd wanneer je van ons een bevestigingsmail krijgt van jouw inschrijving. Vol = vol.

Data: Op aanvraag. Vul het contactformulier hieronder in en we bezorgen je meer informatie.

Meer informatie

Enthousiast? Wij alleszins wel! Je kan via het formulier hieronder meer informatie aanvragen.

Andere kanalen:
Mail: anja@innerness.be
Tel: 0495 55 90 60

In-Company (B2B)

Ben je een leider betrokken in verandering, een change manager of HR professional en wil je meer snelheid brengen in de mate waarin veranderingen binnen jouw bedrijf worden doorgevoerd? Bekijk dan via onderstaande knop onze in-company versie van dit programma.

In-Company aanbod

Meer info

Vul hieronder jouw gegevens in. We bezorgen je snel meer praktische informatie over het programma.

© 2022 – ‘Movement is change’ is een co-creatief initiatief van Innerness, Joie de Vivre Development en Rebody & Remind.
Meer informatie via anja@innerness.be of 0032 495 55 90 60.

Close Menu

Innerness

Privé praktijk
Benaetsstraat 19B
3840 Borgloon
Limburg

T: +32 (0)495 55 90 60
E: anja@innerness.be