Skip to main content

Therapie & begeleiding

Van trauma en stress naar persoonlijke groei en bewust leven.

Anja is een emotioneel lichaamsgerichte therapeute die met adem, beweging en het zenuwstelsel werkt om persoonlijke groei te stimuleren of stress en trauma’s te transformeren. Ze heeft een holistische benadering, wat betekent dat ze emotionele, mentale, fysieke en energetische ondersteuning biedt om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren en klanten te helpen een nieuw evenwicht te vinden. Dit stelt hen in staat om uitdagingen beter aan te gaan en een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

Je kan bij Anja terecht voor:

Ademhalingsproblemen – Hoogsensitiviteit – Rouwverwerking – Angst – Kind- ouder problemen – Schaamte & schuldgevoelens – Beroepsontwikkeling – Lichamelijke problemen – Seksualiteit – Burn-out – Narcisme – Spirituele vragen – Communicatieproblemen – Opvoedingsproblemen – Trauma & PTSS – ConflictenPersoonlijke ontwikkeling – Verslaving – Depressie – Pijn – Woedebeheersing– Faalangst – Relatieproblemen – Zingeving

Therapie aanbod

Individuele therapie

Individuele therapie heeft als voordeel dat je volledig op jouw eigen tempo kan werken aan je groei of problematiek. Tijdens individuele sessies kan je je hart luchten in een veilige omgeving en vind je ondersteuning bij jouw specifieke vragen. Op deze manier transformeren jouw problemen, groeit jouw bewustzijn en ontwikkelt jouw potentieel zich optimaal.

Meer info
Een sessie vindt steeds plaats op afspraak en duurt 45 minuten. Sessies kunnen plaatsvinden online via videocall, in de praktijk in Borgloon of op verplaatsing.

Individuele therapie kan in het Nederlands, Frans of Engels.

Groepstherapie

Het voordeel van groepstherapie is dat je de gevoelens en de eventuele spanning die in de groep ontstaat bij wijze van spreken als ‘oefenmateriaal’ kan gebruiken. Zo kan je met elkaar en van elkaars ervaringen leren, maar ook van de herkenning, de sympathie en eventueel de boosheid die in de groep kan ontstaan. Hoe hechter de groep wordt, hoe groter het effect van de therapie.

Meer info
Een groepssessie vindt steeds plaats op afspraak en varieert tussen 1 uur en 1 dag. Sessies kunnen plaatsvinden online via videocall, in de praktijk in Borgloon of op verplaatsing.

Groepstherapie kan in het Nederlands, Frans of Engels.

Ademsessies

In een ademsessie word je begeleid om je te verdiepen in jouw natuurlijke ademhalingspatroon en van daaruit te kijken of er blokkades zitten door trauma’s uit levenservaringen waarbij onderdrukte gevoelens en emoties onbewust zijn opgeslagen in jouw lichaam. Tijdens een ademsessie wordt de helende kracht van je adem ingezet zodat een nieuwe fysieke, mentaal-emotionele en spirituele balans ontstaat. Bovendien leer je over de invloed van jouw zenuwstelsel op jouw ademhaling en krijg je oefeningen om jouw lichaam snel in balans te brengen wanneer je onder stress staat.

Meer info
Een ademsessie vindt steeds plaats op afspraak en duurt een half uur. Sessies kunnen plaatsvinden online via videocall of in de praktijk in Borgloon.

Meditatie

Meditatie helpt om stress te reduceren, lichamelijke klachten te verminderen, angst te transformeren en meer rust en balans te vinden. Toch vereist het een zekere concentratie omdat je simpelweg niet kan stoppen met nadenken. Tijdens meditatie sessies leer je je te focussen op je lichaam en je ademhaling  waardoor je gedachten transformeren. Je wordt ook ondersteund bij eventuele blokkades en leert welke houdingen voor jou optimaal zijn om een langdurig effect van deze meditaties aan te houden.

Meer info
Een meditatiesessie kan individueel of in groep plaatsvinden en duurt een uur. Sessies kunnen plaatsvinden online via videocall of in de praktijk in Borgloon.

Persoonlijke coaching

Groeitraject op jouw maat

Je wordt ondersteund bij de ontwikkeling van jouw zelfbewustzijn, jouw identiteit, jouw eigen talenten en potentieel, het vergroten van jouw levenskwaliteit en het realiseren van jouw dromen en aspiraties, en dit over een termijn van een jaar waarin. Je gaat actief aan de slag door middel van specifieke opdrachten, meditaties en oefeningen waarbij je ondersteund wordt aan de hand van een online training, coachingssessies en therapie. Alles op maat van je eigen wensen.

Meer info
Bij een jaartraject persoonlijke ontwikkeling plan je regelmatig afspraken online via videocall of in de praktijk in Borgloon.

Close Menu

Innerness

Privé praktijk
Benaetsstraat 19B
3840 Borgloon
Limburg

T: +32 (0)495 55 90 60
E: anja@innerness.be