Skip to main content

over innerness

A journey inwards.

Ons commitment:

“Voor 2025 een netwerk van hoogbewuste mensen
en organisaties uitbouwen en zo exponentiële, duurzame groei creëren.”

Bekijk de brand movie en voel… waar start jouw verhaal?

onze visie

Innerness werd opgericht vanuit de overtuiging dat de wereld een afspiegeling is van de binnenkant van mens en organisatie.

Deze binnenkant bestaat uit een fysieke, emotionele, mentale en energetische laag waarin beperkingen zitten die opgelost kunnen worden. Wanneer dit gebeurt, kunnen het potentieel en de talenten zich ten volle ontwikkelen. Dit proces is oneindig en het potentieel en de talenten van mens en organisatie – of het individueel bewustzijn – kunnen dus oneindig groeien.

Bovendien beïnvloedt het individueel bewustzijn het collectief bewustzijn van de aarde en beïnvloedt het collectief bewustzijn van de aarde dat van het universum in z’n geheel. 

Innerness draagt bij aan de ontwikkeling van het universeel bewustzijn door zich te verbinden met  klanten die op zoek zijn naar heling, die problemen willen oplossen of hun talenten willen ontwikkelen. Hierdoor groeien ze weg van destructieve patronen en kunnen ze verder evolueren op een dynamisch manier.

over anja

Anja Driesmans is een individuele- en groepstherapeut die werkt rond stress en trauma en daardoor een brede waaier aan problematieken behandelt. Ze werkt met jongeren en volwassenen en leert ze zelf hun zenuwstelsel te reguleren, waardoor ze weerbaar en gezond worden.

Daarnaast is Anja coach en trainer in bedrijven, voor leidinggevenden en ondernemers die performanter willen zijn, een duurzame organisatie willen creëren of te maken hebben met uitdagingen op vlak van transformatie.

Ze maakt mensen en organisaties bewust van hun potentieel zodat ze groeien en nieuwe connecties maken die een collectieve verandering in de wereld teweegbrengen.

wat anderen zeggen

Close Menu

Innerness

Privé praktijk
Benaetsstraat 19B
3840 Borgloon
Limburg

T: +32 (0)495 55 90 60
E: anja@innerness.be